En skattkista

När jag var hos pappa sist fick jag med mig en kartong med foton efter farmor. Den nyaste bilden är från någon gång 50-60-tal och de allra flesta är äldre än så. Flera av bilderna är sådan som jag aldrig sett förut! På en bild av min farfars mamma finns även hennes föräldrar med och bredvid dom sitter en gammal kvinna. Kanske är det någon av deras föräldrar?! Vore så häftigt om det var så! 

På bilden ovan så är det farmor som ung i den stående bilden till vänster. I mitten bröllopsfotot från min farfars bror och den sista stående till höger är farmor och farfars bröllopsfoto. Liggande på golvet är nere till vänster är t.ex. farfars farföräldrar och ovanför dom farfars föräldrar. 

Här finns bl.a. en almanacka från 1920 och farfars betygsbok från folkskolan. En flygbild över Skedevi kyrkby, den lilla bilden högst upp med bilen ser ut att föreställa farfar. Ska försöka ta med allt till jobbet någon dag och se om jag försiktigt kan få ur dom ur ramarna så att jag kan skanna dom ordentligt. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *